Posted on 3 komentarji

Vpogled v 2010

V letu 2010, smo opravili kar precej dela. Veliko smo se družili, spoznajali nove longboarderje, nadgradili smo veščine, izvajali tečaj longboardanja, žurali in furali na kampu itn… Polek vsega smo tudi pridno delali na razvoju spletnega mesta, objavljali videe in fotke, pisali novice,… :)
Da se malo spomnimo na “stare čase” sem pripravil pregled dogodkov, ki so za nami…

KnK Longboard Camp 2010, foto Tim Pipp
Foto: Tim Pipp, KnK Longboard Camp 2010

KnK Longboard Kamp 2010
Izvajan že drugo leto zapored v Kostanjevici na Krki je “KnK Longboard Kamp” letos bil deležen velike pozornosti in precej večje udležbe, kot leta 2009, ko smo ga organizirali prvič. Dogodek je trajal sedem dni, udeležilo pa se ga je kar 44 longboarderjev (vsega skupaj približno 70 ljudi). Udeležba je bila mednarodna, saj so sodelovali tudi športniki iz Slovaške in Češke. “KnK Longboard Kamp” bomo izvajali tudi v letu 2011 z namenom, da postane tradicionalni dogodek kateri bo privabljal tako longboarderje iz Slovenije kot iz ostalih evropskih držav.
* Več o “KnK Longboard Camp 2010”

Prvo Longboard Downhill tekmovanje v Sloveniji
V sklopu letošnjega “KnK Kampa 2010” smo organizirali tudi prvo amatersko tekmovanje v downhill skateboardanju / longboardanju. Tekmovanja se je udeležilo 16 tekmovalcev in z izvedbo smo bili več kot zadovoljni. V letu 2011 bomo ponovno organizirali vsaj 3 – 5 podobnih dogodkov.

Brezplačni longboard tečaj (marec – september 2010)
Od marca 2010 pa vse do septembra 2010 smo v parku Tivoli (Ljubljana) dvakrat tedensko izvajali brezplačni začetni tečaj longboardanja. Projekt je bil uspešno izpeljan in z udeležbo smo bili zelo zadovoljni. Prek tečaja se nam je pridružilo kar nekaj novih navdušencev, nekateri pa so postali redni udeleženci naših srečanjih (sešnih). Tečaj se bo izvajal tudi v leto 2011 in bo prav tako bezplačen.
* Ena od galerij slik

GreenSkate Slovenia 2010 (april, 2010)
25.04.2010 smo z dogodkom “GreenSkate Slovenia 2010″, ki se je odvijal v sklopu gibanja “GreenSkate“, obeležili 40. svetovni dan Zemlje in se ob tej priložnosti z longboardi podali na 30 km dolgo pot po Ljubljani do Trzina kjer smo imeli še sešn na klancu. S tem smo počastili longboardanje, ki velja za okolju prijazen način prevažanja.
* Več o “GreenSkate Slovenia 2010”

V letu 2011 nas prav tako čaka veliko dogajanja – veliko več kot letos.
Glavna novost pa je ta, da bomo organizirali vsaj 3 tekmovanja! :)
Več informacij o tem pa sledi kmalu…

Se vidimo!

3 thoughts on “Vpogled v 2010

  1. Fajn je blo in še boljše bo! :)

  2. Supr je tole.. dost smo dosegl… :) Naslednje leto bo še boljše, ja!

  3. odlično leto je za nami & tekme so (bodo) zakon… se veselim :)

Comments are closed.