Posted on 3 komentarji

Sector9 Downhill Division

Do pred kratkim Sector9 ni veliko dajal na downhill skateboarding, vsaj ne kar se svoje ponudbe tiče. Bolj znani po skateboard in “longboard carving & cruising” dilah so se že dobro leto nazaj začeli izdelovati zanimive dilce, ki primerne za kako resno vožnjo po klancih. Tako se v njihovi “platinum” seriji najde nekaj favoritov, kot so: “The Bullet”, “Bomb Hills”, “9 Star”,…

Sector9 Downhill Division 2010

Letos so presenetili z novimi izdelki (sicer že nekaj časa napovedanimi) in marsikomu so za oko zapele sexy dile iz njihove kolekcije “Downhill Division” – odlično pošejpane dilce namenjene prav resnemu downhill skateboardingu. “Downhill Division” družino sestavljajo: Ginger, Annika, Natasha, Lacy, Roxanne in Brandy (na sliki od leve proti desni). Dilce so dolge od 38″ do 40.8″ (1 inch = 2,54 cm) vse pa so široke malenkost čez 10″ in “top mount” z izjemo “Natashe”, ki pa je “drop mount”.

Trenutno so na voljo le majhne količine teh longboardov in jih je precej težko nabaviti, saj so takoj razprodani, sploh pa jih je možno dobiti samo pri nekaterih shopih. Cena se v ZDA giblje okrog 240,00 dolarjev za komplet, kar je zelo sprejemljiva cena, le Ginger je nekoliko posebna in dražja od ostalih pa jo je možno nabavit za približno 400 dolarjev.

Kaj več o lastnostih in furabilnosti bomo lahko povedali, ko bomo katero od njih zajahali ali pa dobili kako konstruktivno mnenje :)

Poleg dilc si v “Downhill Division” katalogu lahko pogledate še ostale dobrote.

3 thoughts on “Sector9 Downhill Division

  1. uf, natasha pa brandy me kar kličeta! Drugače je pa Ginger karbonska oz. iz nekih drugih čarobnih vesoljskih vlaken in od tu tudi visoka cena.

  2. mogoće Obsešn faše kak primerek pa se gremo nagledat :)

  3. Strupene dilce, čist! Brandy!

Comments are closed.