Posted on 4 komentarji

Longboard Magazin t-shirt

Naša ekipa je pripravila prvi v seriji, “Longboard Magazin” t-shirt!

Naj vam razložim idejo, ki za vsem tem stoji…

Ker se bliža poletje in s tem tudi letošnji “KnK Longboard Camp“, je potrebno zbrati nekaj finančnih sredstev, da bomo dogodek lahko organizirali in izpeljali kot se spodobi. Seveda, zaenkrat smo še “premali”, da bi bili zanimivi za velika podjetja, ki bi bila pripravljena v nas investirati kak konkretnejši znesek pa bomo vsaj nekaj denarja poskušali zbrati s prodajo t-shirtov. Tisti, ki ste mogoče pomislili, da gre za “profitno” dejavnost ste se torej zmotili :)

Nakup majice pomeni tudi vplačilo “članarine” in pridobitev članske izkaznice, s katero bojo nadaljnji nakupi majic in ostale opreme, ki bo na voljo v longboard shopu (online bo marca letos) precej cenejši, saj bojo artikli na voljo po rednih in članskih cenah. Slednje bojo precej bolj zanimive :)

Majice lahko naročite preko spletnega obrazca, dostavimo jo lahko na dom po pošti ali pa ti jo predamo, ko se sestanemu na furanju, sestanku,… Po želji.

Ideja je sicer tudi ta, da bomo vsake 3 tedne v serijo dodali novo majici z novo grafiko… Člani oz. tisti, ki so majico 1x že kupili, bojo vse nadaljnje lahko kupovali ceneje. Kul, a ne? :)

Cena majice: 18,00 EUR (20% DDV in poštnina sta vključena v ceno)
ZA NAROČILO KLIKNI TUKAJ

4 thoughts on “Longboard Magazin t-shirt

  1. Ql… pršparej eno zame prevzamem ko se vidmo. Kolko pej košta ta rjč??

  2. Več info in spletni obrazec za naročilo majice najdeš na tej povezavi: http://www.longboard.si/longboard-magazin-t-shirt/ … pa kr tam naroči in če jo boš prevzel osebno označi “osebni prevzem”…

  3. eh birokracija….bomo urihtali… kej pole pride kdo furat na goriško za vikend?? sta tudi 2 fajn žura tam ta vikend v petek punk rock in v soboto reggae. baje da bo vreme lepo

  4. se bomo probali kaj zment tuki, če bi kdo šel… sporočimo :)

Comments are closed.