Posted on 2 komentarja

Landyachtz / Sector 9 izmenjava

Zgleda, da bo pred nami divja tekmovalna sezona. Ne samo, da so tekmovalci med sabo čedalje bolj izenačeni in je res težko napovedati favorita, ampak so se pričele tudi manjše ekipne vojne.

Tako je Scott Smith, svetovni prvak iz leta 2008 presedlal iz Landyachtz na Sector 9. Kar malo čudno je videti tega pilota z zelenimi lasmi na katerikoli drugi deski, kot pa Evotu, ampak po posnetkih sodeč mu gre kar dobro :)

[iframe http://www.youtube.com/embed/39VeM_v5tCk 590 362]

Kot kaže je pa še vedno zaprisežen zeleni barvi in Abec11, h kateri ekipi sta letos migrirala tudi aktualni svetovni prvak Kevin Reimer in pa James Kelly, ki ni zapustil samo Orangatang ampak celotni Loaded in podpisal s podjetjem Arbor, ki je pa v večinski lasti podjetja Sector 9.

Iz podjetja Sector 9 je tudi odlšla ena najhitrejših rolkark na svetu, ki sliši na ime Katie Nielsen.

[iframe http://www.youtube.com/embed/Z7Q6JOLKFL4 590 362]

Katie se je Sector 9 javno zahvalila, da so ji pomagali pri njeni longboard karieri. Katie je Sector 9 letos poslal tekmovati v Avstralijo na Newtons playground s samo enim razlogom-da premaga aktualno svetovno prvakinjo Brianne Davies, kar ji je tudi uspelo. Brianne Davies je nekaj časa pred tekmo oznanila svoj odhod iz profesionalnega rolkanja in ta tekma je bila zadnja možnost, da jo še kdo premaga. Go Katie.

To bo za danes vse, naslednjič vam pa razkrijemo, kake zvarke pripravljajo Cris Chaput, James Kelly in Kevin Reimer.

2 thoughts on “Landyachtz / Sector 9 izmenjava

  1. Kot kaže se je S9 nabasal z vsemi riderji, ki so v vrhu :) Taktika jim je kr dobra… prvo so leta in leta nabirali kapital, prišli v vse trgovine, končno naredili serijo dh dilc in pokupili riderje :) Kot nogomet :)

  2. Nekaj takega ja :) s kapitalom pomoje sicer nikoli niso meli problemov, glede na to da so hčerinsko Billabong podjetje ampak so zgleda čakali bolj na pravi trenutek.

Comments are closed.