Posted on 4 komentarji

Cult Classics

V preteklem mesecu sem dobil en kup nove opreme-za večino se morem zahvalit moji punci, tak da hvala Metkica. Deske še zaenkrat nebom opisoval, ker sem pred kratkim že napisal en članek o tej dili, bom pa koleščke!

Monolog bo tekel o teh zadevščinah:

Kot ponavadi bom začel z nekimi brezveznimi nasveti, ki pa enim le pridejo prav. Pri nas vidim, da so trendi koleščki dirkalnih oblik (ostri robovi) medtem, ko bi vsi radi slajdali… da ne bom pametn izpadu, tudi moji prvi koleščki so bli race koleščki, čeprav jih niti približno nisem rabil. Folk, če ne mislite dirkat (vse nad 60-70 km/h) ni nobene potrebe po race koleščkih, ker vam bojo sam oteževali napredovanje. Za zmerne downhill zadeve so pa povprečni freeride koleščki še vedno dovolj, s tem da se bote velik lažje naučili slajdat na 101 način.

Torej… Cult Classics… VAU!!!!!!! Najbolj vsestranski koleščki kar sem jih mel s totalno najlepšim slajdom! Slajdanje nikoli ni bilo lažje :D

Dobil sem jih pred 14 dnevi in jih še nisem dol vzel, tudi za “DH” vožnjo ne! Prej sem za freeride uporabljal Abec11 Flashbacks, ki slovijo po svojem smooth slajdu… sam v tem primeru so Cult über smooth!!! Do zdaj sem jih vozil na Toškem Čelu, na enem mojem “skrivnem” placu in pa danes na Medvedjem črevesu (14% naklon in pa 17 180 stopinjskih ovinkov) in so se izkazali več kot odlično! Ta hitre ovinke sem lahko odvozil praktično enako hitro kot z namenskimi race koleščki, ko jih pa počez postaviš… kot vroč nož skozi maslo! Pa še najboljše lastnosti: do zdaj ne vidim še nekih znakov obrabe, tak da zgleda da bojo kar en čas držali, stanejo dobrih 40€ in jih lahko kupite v Sloveniji.

Aja, pa še en hiter posnetek s temi koleščki:

Naredite si uslugo in si omislite freeride koleščke, če mislite furat freeride!

počezjenovnaprej

rokenrol

4 thoughts on “Cult Classics

  1. Super stvar :) Morš nas enkrat pelat na tvoj “secret spot”… zgleda res fajn :)

  2. na secret spot lahk gremo kadarkoli, sam zmenit se mormo…pa dež prepričat da ostane doma.

  3. Hudiiii koleščki, kje pa jih v Slo lahko kup človk?

  4. te dobiš v surf76.

Comments are closed.