Posted on 1 Comment

Abec11 Centrax

Če vas zanima kako se lahko downhill velikani kot so Mischo Erban, Scott (Scoot) Smith ter Douglas Dalua držijo ceste kot muhe dreka preberite ta kratek članek.

Abec11 je pred kratkim dal v prodajo njihove najširše, najhitrejše, najoprijemljivejše koleščke do zdaj. Te koleščke so do zdaj lahko uporabljali le člani njihove ekipe in niso bili na voljo za  javnost. Mischo Erban sicer ne tekmuje več pri ekipi Abec11, ko pa je so bili to koleščki s katerimi je tekmoval na najhitrejših tekmah po svetu in seveda postal tudi svetovni prvak, pravtako pred njim Scott (Scoot) smith.

To so ti behemothi od koleščkov, ki so veliki kar 77mm in se dobijo v dve različnit trdotah, 77a ter 80a. So centerset (če ne veste kaj pomeni centerset niste pridno prebirali Mihatovih člankov) in tako omogočajo največji možni oprijem in rolkanje s hitrostjo zvoka. To so torej povečana, poširjena verzija že vsem dobro poznanih BigZig-ov, kateri so že sami zelo hitri in grippy, kar lahko potrdi kar nekaj članov longboard magazina. Kdo bo prvi junak in si omislil Abec11 Centrax?

1 thought on “Abec11 Centrax

  1. Najs! Si prou predstavlam da se držijo ceste kot lepilo :) Koleščka še nisem opisal, bom pa v zelo kratkem ;) Matr.. bi mogl mal te opreme nabavt s skupnimi močmi, da bi lahk testiral :)

Comments are closed.