Posted on 2 komentarja

The Bear Awakening 2012

The Bear Awakening 2012

The Bear Awakening 2012
Photo by Moitzapinky Photos

Letos smo sezono odprli s prebujanjem medveda na nam že poznani in sanjski cesti, ki reže hrib nad Osilnico. The Bear Awakening 2012 je 4 dnevni kamp v prelepi naravi, ki se je mnogim verjetno vpisal v spomin kot eden boljših dogodkov, ki so ga do sedaj doživeli. Kamp je potekal od 28. aprila do 1. maja.

Čeprav bi lahko to »poročilo« napisal kronološko ter lepo strukturirano, to nima smisla. Kot eden izmed ekipe »garačev« na progi lahko lažje posredujem vtis in občutke, ki sta jih ta dva tedna, ki ga je ekipa preživela v Osilnici, pustila.

The Bear Awakening 2012
Photo by Moitzapinky Photos

Kljub temu, da je kamp potekal le štiri dni sta težavnost proge ter želja po varnosti zahtevala ogromno priprav, tako z zaščito kot tudi s čiščenjem vozišča. Ni potrebe poudarjati, da je priprava proge težko fizično delo, je pa vredno omembe, da je ravno ta fizični napor povezal ljudi, ki so tam pustili pot. Ekipa Bros Before Pros so več kot odplačali svoje 4 dni vožnje na kampu s tem, da so odlično postavili zaščito po progi ter pomagali pri vseh drugih stvareh pred in po kampu. Pohvalit gre tudi pridnost vseh ostalih pomagačev, ki so delali na progi, saj je vsak brez pritožb prijel za svoje delo ter ga tudi opravil odlično.

Tako je ekipa pripravila tako zaščiteno in čisto progo, da se drugi dogodki lahko le zgledujejo po njej.

The Bear Awakening 2012
Photo by Moitzapinky Photos

Kot po čudežu se je vreme odločilo, da nam za 4 dni dogodka prinese pravo poletje, tako, da smo 4 dni vožnje preživeli v soncu. Glede na to, kako gladko je potekalo vse, lahko rečemo, da se izkušnje iz lanskega KNK kampa ter sposobnost organizatorske ekipe poznajo, saj je vse potekalo brez zapletov. Razen treh poškodb je dogodek potekal gladko in varno. Voženj je bilo čez dan več kot lansko leto, kar je razveselilo vse.

Glede na to, da imamo eno lepših lokacij za take dogodke na svetu, dve progi ter odlično podporo vasi Sela in Osilnice ter hotela Kovač, lahko rečemo, da je bil kamp čudovit uspeh. To lahko potrdi tudi dejstvo, da ni bilo slišati praktično nobene kritike s strani participantov, ki so uživali tako na progi kot tudi zvečer ob gledanju slik iz trenutnega dneva, ki so se projicirale na platno kar pod zvezdami.

Tako se je zaključil naš najbolj uspešen projekt doslej in nas s tem tudi motiviral, da naredimo naslednjega, avgustovski KNK 2012, še boljšega, kot tega.

Kot je rekel Mihael, organizator dogodka: Medved se je prebudil. In to s stilom.

Več fotografij si oglejte v galeriji slik na Facebook strani.

Avtor objave: Miha Žabkar

2 thoughts on “The Bear Awakening 2012

  1. dobr ste ga! super proga :) v avgustu moram pridit zraven.

  2. Proga je čista 10ka ja :) Če ne druzga… je fajn vsaj pridet pogledat kako se to počne v živo.

Comments are closed.