Posted on 6 komentarjev

Še ena ekipa na Krimu

Wow! Težko opišem te občutke (vem, softič sem),  ko sem na youtube zasledil ta video še ene slovenske ekipe, ki longboarda in to prav na Krimu – bil sem prav prijetno presenečen! Zanimivo, da se nikoli nismo tam srečali saj smo kar veliko časa preživeli na tej lepi progi. Upam, da se kdaj dobimo in skupaj zbombamo kak klanec :) Bravo ekipa!

6 thoughts on “Še ena ekipa na Krimu

  1. zakon! ful se mi je zaluštalo krim furat, kake kaj misliš da so razmere gor? Bi se dalo furat?

  2. Ja furat krim se tudi meni neverjetno lušta… če zberemo obe2 ekipi na kup, dopoldne počistimo cesto, pa lahko cel popoldne furamo :) Ka pravite na en jesenski KRIM session? Mogoče se nas pa nabere kar zajetno število riderjev :)

  3. jst sem takoj za pizdarijo :) samo, da mi heksnšus popusti, he,he… sicer pa ne vem če bi bilo treba celo dopoldne cesto pucat! :) verjetno je kaj listja pa tko… bolj je vprašljivo ali je suha cesta glede na to, da je v gozdu… vsaj par dni brez dežja bi bilo fajn.

  4. vceraj ponoci je dž padov… zdj naj bi biu ceu tedn brez dežja, vključno z vikendom, mogoče bi bil ta vikend sobota + nedelja kar idealen termin za tak eventič :) Problem pa je če je kaj interesantov.. pustite komentar ka si mislite.. :)

  5. jst sem kr za stvar ta vikend + poleg Krima bi bilo fajn tudi kako batino stisnit… npr. Kurešček! :) Da se ne “ulenobimo” preveč na Krimu… he,he…

  6. Jaz v soboto še ne morem, ampak če se gre na krim pridem v nedeljo zjutraj v LJ!

Comments are closed.