Posted on

Olson&Hekmati longboard čevlji v sodelovanju z Djinns

Olson&Hekmati longboard čevlji v sodelovanju z Djinns

Olson & Hekmati x Djinns kolekcija

Olson&Hekmati je z Oliverjem Dehmeljem in Björnom Hekmatijem na čelu trenutno ena od vodilnih in najbolj poznanih nemških longboard znamk. Oliverja in Björna je na skupno podjetniško pot pripeljala strast to skejtanja in tako sta se pred slabim desetletjem odločila, da s skupnimi močmi ustanovita danes že dobro uveljavljen brand O&H. Kmalu sta svojo ponudbo, ki je v prvi vrsti vključevala longboarde, razširila tudi na koleščke in ležaje. Vsi produkti svojo kvaliteto suvereno dokazujejo na neusmiljenem asfaltu.

Olson & Hekmati x Djinns kolekcija

Pred kratkim sta O&H pričela sodelovanje s (prav tako) nemško znamko Djinns in rodila se je kolekcija svežih longboard potrebščin – med njimi najdete snapback kape, kape s šiltom, super stajliš longboarde in hudo udobne longboard čevlje.

Olson & Hekmati x Djinns longboard čevlji

Največ pozornosti so namenili predvsem obutvi, ki predstavlja pravi raj za vaše nožice – superge so izdelane iz izjemno lahkega in tankega materiala, ki je hkrati vzdržljiv oziroma (kot trdijo mojstri O&H in Djinns) skorajda neuničljiv.

Olson & Hekmati x Djinns longboard čevlji

Podplati so izdelani iz vulkanizirane gume, ki čevlju zagotavlja ravno pravšnjo mero elastičnosti. Nizek rob in kroj ponujata odlično stabilnost na deski, medtem ko vrhnji usnjeni sloj preprečuje praske in drsanje po griptapeu.

V času pisanja tega članka Olson&Hekmati x Djinns longboard čevlji stanejo 69,90 €. Naročiš jih lahko prek njihove spletne strani. O&H ekipo lahko spremljaš tudi preko njihovih Facebook in Istangram profilov.

Avtor objave: Gita Bončina