Posted on

Nesreča nikoli ne počiva

Res je.  Hitr se zgodi kej nezaželjenga.

Ja, v nedeljo (k je biu res lep dan za popizdit)  smo izkoristl prilko in smo se zagnal proti primorski – AC razdrto, da pofuramo čim večkrat cesto k jo bojo baje že čez en mesc zaprl/odprl. Itak smo bli vsi skrokani od sobotne noči in smo vsi upal, da se ne bo zgodila kaka pizdarija.

Res nori spusti. Šest komadov + voznica/fotografinja, full speed ahead, povprečje cca. 60 km/h, totalna uživancija, prehitevanje, zavetrje, ugl. nora adrenalinska zabava.

Četrta fura je bla res na hard. Vsi v smuk preži, vetr je že mau popustu, letel po avtocesti na polno. In se je zgodil to kar si nobedn ne želi. Tomota je presenetu prehitr konc proge in ko je hotu na hitro ustavt, mu je spodnesl dilo in ga res grdo vrglo po asfaltu. HC padec, zgledal je, da se ne bo pobral. Sreča v nesreči. Padec je preživel, si nakopal par šivov na glavi, posnel kožo z roke in riti.

Tko da ljudje, ki furate longboard (tudi kak drug adrenalinski šport), obvezno furite s polno zaščito (čelado, ščitnike za komolce in kolena, rokavice)!!. Nesreča nikoli ne počiva. Pa tudi zavojčk prve pomoči pr roki ni odveč!

Tkole so ga pa napimpal v bolnci. Stylish.

Photo by: Jusha