Posted on 3 komentarji

Napovedi dogodkov za 2011!

Ekipa “Longboard Magazin” bo v letu 2011 občutno bolj aktivna, kot v prejšnjih letih, saj je z letom 2010 popularnost longboardanja v Sloveniji precej narasla in s tem tudi potreba po novih vsebinah.
V kolikor bomo imeli finančno zmožnost bomo izpeljali spodaj naštete projekte.

Longboard tečaj 2011
Konec meseca marca 2011 bomo ponovno pričeli izvajati brezplačni longboard tečaj. Lokacija še ni znana najverjetneje pa bo ta ponovno park Tivoli v Ljubljani, saj je ta lokacija poleg tega, da je priročna tudi zelo aktualna zaradi velikega števila mimoidočih, ki tako imajo priložnost ta šport opazovati v živo ter tudi aktivno sodelovati (lahko poskusijo longboardati, zastavijo vprašanja itn). Dogodek bo največ promoviran prek spleta (longboard.si, facebook.com, netlog.si,…), v kolikor pa bomo imeli zadostna finančna sredstva bomo natisnili letake (približno število 500 kosov), ki bojo na voljo v lokalih na katerih se prvenstveno zbirajo mladi (trgovine, dnevni bari, študentski servisi itn).

Tekmovanja 2011
V letu 2011 bomo organizirali vsaj 3 tekmovanja, kot posamezen dogodek (downhill skateboarding).
S tekmovanji želimo longboardanje v Sloveniji pripeljati na višjo raven in ga širši javnosti predstaviti ne samo, kot način zabave, temveč kot športno disciplino, v upanju, da bojo izstopali posamezniki, ki bojo nekoč mogoče na tekmovanjih v tuijini predstavljali tudi Slovenijo. Tekmovanja bodo zastavljena tako, da zahtevnost prog ustreza izkušnjam slovenskih longboarderjev, z namenom, da se jih udeleži čimvečje število tekmovalcev.

GreenSkate Slovenia 2011
23. aprila 2011 (Ljubljana) bomo sklopu svetovnega gibanja “GreenSkate” in v čast svetovnega dneva Zemlje ponovno počastili longboardanje kot “zelen” način prevažanja. Dogodek bo celodnevno “kruzanje” povezan z večerno zabavo ob predvajanju longboard filmčkov.

GoSkateboarding Day 2011
24.junijija 2011 bomo v okvirju svetovnega dneva skateboardanja “GoSkateboarding Day 2011” organizirali celodnevni dogodek na Kureščku, ki bo zajemal tekmovanje in freeride session.

KnK Longboard Kamp 2011
“KnK Longboard Kamp 2011” bomo izvajali že 3. leto zapored v Kostanjevici na Krki. Dogodek bo trajal 7 dni in bo vseboval različne vsebine; freeride sešni, slide sešni, filmski večeri, downhill tekmkovanje, koncert, skakalnica v vodo (za skateboard),… Po predvidevanjih se bo letos kampa udeležilo približno 100 (ali več) ljudi iz različnih evropskih držav vključno z Hrvaško.

Poleg vsega tega, bomo pridno delali na razvoju spletnega mesta in skupnosti :), furali veliko več kot prejšnjo sezono ter spimpali tisti toeside drift! :)

3 thoughts on “Napovedi dogodkov za 2011!

  1. prvič v življenju komaj čakam konec zime :D

  2. Kar začnimo vadit! Zakon bo tole, epic even! :)

  3. juhuhuuu… drug let bo ceu žuur! :)

Comments are closed.