Posted on 3 komentarji

Longboard tečaj + Indoboard predstavitev

V kolikor bojo vremenske razmere ugodne se bomo to nedeljo, 28. marca ob 09:00 srečali na prvih urah longboard tečaja! Število prijavljenih je preseglo vsa pričakovanja, saj sem osebno menil, da bo ravno zaradi nekoliko bolj zgodnje ure in odsotnosti (študenti čez vikende odhajajo v domače kraje) udeležba precej slaba. Prijavljenih je kar 5 navdušencev zraven pa nas bo še nekaj iz stalne postave.

Dobili se bomo v Tivoliju (Ljubljana), na terenu “Olimpija”, ki se nahaja med “Horse Burgerjem” in kopališčem (notranji bazen). Podlaga na terenu je odlična, gladka in oprijemljiva – na njej bo prav zabavno izvajati longboard norčije.

Pridružil se nam bo tudi Jaka (www.indoboard.si), ki bo poleg tega, da bo znami longboardal tudi predstavil “indoboard” pa bomo vsi prisotni lahko sprobali veščine balansiranja :)

Še enkrat vabljeni vsi, ki bi radi longboard preizkusili in se naučili kaj novega, se razgibali in se imeli lepo v prijetni družbi!

* v primeru, da srečanje odpade zaradi slabih vremenskih razmer bomo vse prijavljene o tem obvestili jutri (sobota) popoldne – v nasprotnem pa načrt ostane nespremenjen.

3 thoughts on “Longboard tečaj + Indoboard predstavitev

  1. vreme je blo lepo, predvidevam da ste meli tečaj. Kak je blo?

  2. Vreme je bilo odlično! Kar se tečaja tiče vse skupaj je več kot preseglo moja pričakovanja, kar 10 nas je bilo + mimoidoči in otroci, ki so bili na igrišču… fotke bojo kmalu! :)

  3. Super je bilo! Sproščeno, zabavno, poučno :)

Comments are closed.