Posted on 3 komentarji

Krim Sešn 22.09.2009

Danes smo se ponovno zbrali pred KUD France Prešeren, spili pijačo in se odpravili žulit Krim. Vreme je precej drugačno od tistega kar so vremenoslovci napovedovali dober teden nazaj pa je fajn izkoristiti te po vsej verjetnosti zadnje lepe in tople popoldneve. Zbrala se je ekipa, ki je zadnje čase kar stalna postava; Matic, Mihael, Arks, Jernej, Žiga in Jošt – vsi nabriti do konca saj smo Krim nazadnje furali kakih 10 dni nazaj.

Lokalci na Gornjem Igu nas že predobro poznajo od danes pa nekateri tudi že po registrskih tablicah :) Menda je bil tretji spust po vrsti, ko se je nasproti peljal en jezni kmetovalec (beri; zagrenjen idiot) s traktorem po cesti navzgor… Očitno je na nas bil že dlje časa zelo jezen, ker je tokrat cesto zablokiral s svojim delovnim strojem in dočakal Matica. Takoj se ga je lotil odrivati in groziti… Nakar so prišli še fantje iz ostale ekipe. Kričanje, mahanje z longboardom, longboard v grabnu… skratka skoraj bi prišlo do pravega spopada. Par groženj in “gospod redneck” je nadaljeval svojo pot, nam pa je kot ponavadi pustilo grenek priokus na lepe trenutke na Krimu. Nadaljnji komentarji niso primerni za javno objavo. Mogoče samo še to, da nas je njegova 300 kilska žena kasneje “skrivnostno” opazovala skozi grmovje in si zapisala številko tablice na avtomobilu. Policije ni bilo čeprav smo jih pričakovali.

Bilo je videti tudi kar nekaj padcev od katerih si največ omembe zasluži Maticov :) Peljala sva se tik en za drugim, ko je mene v ovinku obrnilo in Matic je stekel čez mene ter pristal v gozdu direkt na ploh :) Komolc krvav, zguljen do kosti… taprav krater, spraskan trebuh in prsi, boleča rama… Nimaš kaj, zgodi se. Glede na ropotanje, ki ga je bilo slišati dokler me je obračalo po cesti sem pričakoval hujše posledice. Na koncu smo še kadili do trde teme in se veselo odpravili domov. Klasika :)

Video

Tukaj je še video. Posnel je Matic, tokrat z fotoaparatom pa je kakovost nekoliko boljša kot v prejšnjih video posnetkih. Na žalost je v igri veliko zaviranja, ker so na cesti tudi avti ovinki pa precej nepregledni.

3 thoughts on “Krim Sešn 22.09.2009

  1. pizda so kmeti ti kmeti. :/ K se nobene škode ne dela. Če se folk normalno fura z avti tut ni nobenga problema.
    Tk k si napisu “gospod redneck”.
    Pozdrav ostale. Peace.

  2. Fak, to pa je debilizem… kot da mu koruzo krademo al kaj!

  3. Heh, taki so in vedno bojo… upamo lahko samo, da jih bo čim manj… ali pa, da jih po možnosti ne srečujemo.

Comments are closed.