Posted on 2 komentarja

Drop: My Life Downhill

Težko pričakovani dokumentarec “Drop: My Life Downhill” si bomo lahko kmalu ogledali (seveda, če bomo kupili DVD). Premiera filma je napovedana za 18. marec, kraj dogodka pa je Vancouver B.C. v Kanadi. Po trailerju sodeč lahko tokrat pričakujemo zares nekaj drugačnega, zares dobro produkcijo in hude posnetke. Zgodba spremlja downhill riderje, ki so se uvrstili med “najboljše” na svetu, njihovo skupno pot po tekmovanjih in način longboarderskega življenja.

Glavni junaki v filmu so; Mischo Erban, Martin Siegrist, Scott ‘Scoot’ Smith, Erik Lundberg, Kevin Reimer, James Kelly, Louis Pilloni and Noah Sakamoto.
Producent filma je Marc McCrudden, sponzorirale pa so ga znane blagovne znamke; ABEC11, Landyachtz, Airflow, Concrete Wave.

Lahko bi tudi mi posneli kaj podobnega, ha? Za naslednji BOFF… :)

2 thoughts on “Drop: My Life Downhill

  1. To bi lahko nardil en mini get-together pa si pogledal zadevo na kakem platnu al kej. sploh če se zadeva dobi še med mrazom k vsi pogrešamo rolke čist preveč!

  2. Sva enakih misli… ravno včeraj sem razmišljal o tem, da bi kupili DVD in zaprosili, da nam dovolijo “javno” predvajanje, pa se lahko npr. dogovorimo s KUD Prešeren ali Kino Dvor, da si pri njih lahko ogledamo muvi na platnu… pol pa seveda, pit za šank :)

Comments are closed.