Posted on

Comet Grease Shark

And then the big brown shark came….(sigurno je tole komu smešno, tisti ki pa vam ni…pozanimajte se!!) :)

Dovolj zafrkancije! Torej, Comet does it again bi lahk rekli po domače. Na njihovi strani je možno naročiti to njihovo novo kreacijo, ki je zaenkrat še brez grafike, je pa zaradi tega nižja tudi cena in serija teh desk omejena na 50 komadov.

Kratek opis deske…zadeva je podobna pribljubljeni voodoo doll, le da ima več concave-a ter pa seveda drugačno obliko. Zakaj taka škatlasta oldskul oblika? Ustvarjalec deske Liam Morgan pravi, da mu več prostora nad zadnjo osjo omogoča več kontrole pri njegovi super duper dolgih standup slajdih. Pravtako ima dodano eno plast lesa, kar pripomore k trdnosti dile in jo tako naredi pravo freeride/downhill pošast. Deska potiskana z grafiko bo na voljo v začetku leta 2011. Zadeva je definitivno na moji wishlisti.

Še en posnetek Liam-a s to desko in kakih zadev je zmožna. Aja, če nabavite to desko nebote takoj furali 30 meterskih standupov, za kaj takega bote mogli obiskat kar nekaj naših longboard tečajev, ter pojest nekaj žgancev:)

p.s. tale posnetek prikazuje slajd dolg 85ft(25m), beseda na ulici je pa, da je odfural slajd dolg preko 100ft(30m). Posnetek bi naj bil objavljen v kratkem, seveda ga bomo objavili tudi mi.