Posted on

Sixxa Women Longboard Camp 2012

Sixxa Women Longboard Camp

Sixxa, avstrijski proizvajalec street mode za punce, s svojo ekipo, bo letos v Osilnici, na longboarderjem že poznani lokaciji, organizirala prvi ženski longboard kamp,
ki bo potekal od 05. – 12. avgusta 2012.

Dogodek, ki je prvi take narave na svetu, bo ponujal sproščeno vzdušje za vse ljubiteljice longboardanja. Organiziran je s strani punc za punce in bo v prelepi naravi bližnje okolice vasi Osilnice dekletom omogočal, da svoje znanje longboardanja prenesejo na novo raven.

Kamp je namenjen tako popolnim začetnicam, ki bi se rade poskusila v temu športu, kot tudi bolj izkušenim longboarderkam, ki hočejo svoje znanje še dodatno izpiliti. Tako lahko pet dni preživite v družbi punc iz celega sveta ter na koncu končate z novimi znanji, lepimi spomini in novimi prijatelji.

Gre za projekt izpod rok deklet iz večih držav Evrope, ki pa se bo odvijal s pomočjo našega Longboard Magazina, ki takoj po ženskem kampu na isti lokaciji gosti svoj že znani KnK Longboard kamp.

Udeleženke dogodka bojo prejele tudi kvaliteten setup sestavljen iz dile Fibertec, ki bo podkovana s podvozji Sabre in s koleščki Orangatang.
Sponzorji dogodka so: Sixxa, Fibertec, Orangatang, Sabre

Za vse podrobnosti si poglejte uradno spletno stran dogodka: www.womenlongboardcamp.com