Posted on

Abec11 signature longboard koleščki

Signature longboard koleščki…jp, dolgorolkanje rolkanje postaja komercialno in dobičkonosno, kar pa ni nujno slaba stvar, saj bojo iz teh kupov denarja mogoče nastale kake uporabne inovacije.
Kakorkoli… Chris Chaput (glava Abec11 podjetja) z najnovejšima team rajderjema pripravlja dvojne signature koleščke. Eni bodo downhill koleščki, eni pa freeride, pripravjata jih pa seveda tale pilota:

[iframe http://www.youtube.com/embed/KFljAplE5wE 590 362]

Noro ne!!! Kevin Reimer, gospod svetovni prvak pripravlja koleščke, ki bodo nosili njegovo ime “K-Rimes” in bodo namenski downhill koleščki. Podrobnosti o velikosti, materialu (classic ali retro formula) itd. še niso znane, Kevin je pa povedal le to, da so izbrali obliko koleščka in to je to. So zelo Skrivnostni! James pa pripravlja koleščke, ki bodo najverjetnje bolj freeride/downhill orientirani in se bodo imenovali “Kelly Greens”. Zdi se mi, da lahko predvidevamo, da bodo zelene barve :)

Je pa Chris Chaput že en čas nazaj razkril, da so v podjetju ustvarili novo formulo za koleščke, ki naj bi zelo lepo drseli, imeli dolgo življensko dobo in veliko oprijema, tako je velika možnost, da bodo kateri od teh koleščkov ustvarjeni prav iz te gume, ki se imenuje “morethane”. Pravtako je napovedal nov model za freeride koleščka, ki bo narejn iz morethane-a in centerset. Sliši se dobro, zdaj pa spet čakanje na prve izdaje :/

rokenrol!