Posted on

Greenskate Slovenija 2015 – napoved dogodka

Longboard Magazin Slovenija

Longboard Magazin Slovenija

Slovenski longboarderji in skateboarderji (čeprav je to eno in isto) se bomo letos ponovno zbrali na Greenskate Slovenia 2015, sešnu posvečenemu planetu Zemlji. Sešn bo najverjetneje potekal v nedeljo, 19. aprila 2015 na obali (Koper – Portorož), prevoz pa bo organiziran iz Ljubljane in Maribora. Tisti, ki imate lasten prevoz, vas prosimo, da še koga vzamete s sabo in tako pomagate.

Za koga je sešn primeren?

Nima veze ali furaš že sto let ali pa si šele začel, ta sešn je več kot primeren zate. Šlo bo za izi kruzico s postanki na klančkih z rahlim naklonom, ki se nahajajo ob poti. Poganjali se bomo, karvali in kruzali, imeli se bomo fajn.

Zakaj je fajn, da se dogodka udeležiš?

Poleg tega, da bomo počastili naš planet s tem simboličnim sešnom je fajn, da se dogodka udeležiš, ker se na takih sešnih spoznavamo in ustvarjamo prijateljstva, se med sabo povezujemo in podpiramo sceno. V tem športu ni lepšega, kot pa imeti prijatelje iz vseh koncev Slovenije, se z njimi občasno srečevati na lokalnih placih in ravno to podpiramo in promoviramo. Računamo na tvojo podporo :)

Prijava in podrobnosti o dogodku

* Dogodek in prevoz bosta brezplačna.

Natačnen čas, kraj odhoda in kraj srečanja na obali bomo določili v prihajajočih dneh. Da ne zamudiš se prijavi s pomočjo spodnjega obrazca in pravočasno te bomo obvestili o vseh podrobnostih.

[ulp id=”AVLPo8VtnIF46so7″]

To je to ekipa! Upam, da se vidimo v čim večjem številu. Pomagajte nam s tem, da delite objavo na socialnih omrežjih in povabite svoje prijatelje, da se nam pridružijo. Veselimo se srečanja z vami!

P.S. Lahko se nam pridružite tudi z rolerji, kolesi, skiroji… sploh ni važno!

Za vsa vprašanja smo dosegljivi na email urednistvo@longboard.si in telefon 070 253 495 (Mihael).