Landyachtz Dinghy Adventure Skeleton 28.5″ Rolka – Mini cruiser komplet

Namen: Cruising

Za kruzanje s prijatelji, vožnjo po mesta ali pa za hitrejšo pot do trgovine, Dinghy ti bo vedno zvesto stal pod nogami. V lahki in kompaktni obliki, ta komplet v sebi skriva veliko več kot le priročno velikost za nošenje po rokah.

189.90 

Ta izdelek trenutno ni na voljo.

Opis

Za kruzanje s prijatelji, vožnjo po mesta ali pa za hitrejšo pot do trgovine, Dinghy rokla ti bo vedno zvesto stala pod nogami. V lahki in kompaktni obliki, ta komplet v sebi skriva veliko več kot le priročno velikost za nošenje po rokah.

Dinghy Adventure Skeleton ima kicktail, udobno blago konkavo in privlačno grafiko. Stoji na Polar Bears 130 mm podvozjih, ki ti garantirajo stabilnost, dolgotrajnost in predvsem gladko zavijanje. Da pa je zadeva še toliko bolj sladka, je ta komplet zaradi Blue Chubbies 60 mm 78a koles tako tih, da se z njim lahko rolkaš tudi po stanovanju!

Dinghy je go-to rolka številnih uporabnikov po svetu že več kot 20 let in je odlična za kruzanje po mestnih ulicah, ob morju in povsod vmes! Vključuje kakovostne komponente in je optimalni setup za najboljšo izkušnjo na štirih kolesih.

Lastnosti rolke:

Dolžina: 72.4 cm / 28,5″
Širina: 21,6 cm / 8,5″
Medosna razdalja: 37,1 cm / 14,6″
Sestava: Javor
Podvozje: 130 mm Polar Bears
Koleščka: Hawgs Fatties 63mm 78a
Ležaji: Space Ball Bearings

Dodatne informacije

Znamka

Namen

Cruising

Dolžina

72.4 cm

Širina

21.6 cm

Medosna razdalja

37.1 cm

Velikost koles

63 mm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Landyachtz Dinghy Adventure Skeleton 28.5″ Rolka – Mini cruiser komplet”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja