Športno društvo Planka

Športno društvo Planka

Slovenski longboarderji imamo svoje športno društvo, ki so ga ustanovili člani ekipe “Longboard Magazin” z namenom promocije longboardanja, kot športa in načina življenja, njegova osnovna dejavnost pa je organizacija športnih dogodkov, svetovanje pri nakupu in uporabi opreme, ter izvajanje brezplačnih tečajev.

Longboard dogodki za vse!

The Bear Awakening Freeride 2012

Vsi vemo, da je vožnja po odprti cesti nevarna zaradi prometa, zato bomo za vas organizirali dogodke na zaprti cesti! Člani športnega društva Planka se lahko brezplačno udeležujejo vseh freeride dogodkov in tekmovanj, ki jih organiziramo samo za člane društva! Prvi dogodek, ki sledi je napovedan že avgusta 2012 – dogodek bo objavljen kmalu, potekal pa bo na progi, ki jo pozna že skoraj vsak evropski rider – The Vixen!

Brezplačni longboard tečaj!

Brezplačni longboard tečaj

Člani društva se lahko brezplačno udeležijo začetnega in naprednega longboard tečaja! Naučili vas bomo osnove longboardanja, svetovali pri nakupu opreme in vas naučili furati kot se spodobi! Longboard tečaji bojo potekali tekom cele sezone in občasno tudi tekom zime v toplih krajih na slovenski obali!

Zakaj postati član ŠD Planka?

Že vrsto let si prizadevamo razvijati slovensko longboard sceno, navduševati ljudi in splošno javnost spoznavati s tem adrenalinskim športom, sedaj pa je nastopil čas, da slovenska longboard scena dobi nove vsebine! Naš namen je organizirati čim več freeride dogodkov in tekmovanj na zaprtih cestah, kjer lahko spustimo zverine z verig in se brezskrbno vozimo!

Podatki društva Planka

Športno društvo PLANKA
Slovenčeva 76, 1000 Ljubljana, Slovenija

Konktaktna oseba: Mihael Zadravec

Telefon: +386 70 253 495
E-mail: urednistvo@longboard.si

Dokumenti

V kolikor želiš prebrati Statut društva ali pa natisniti pristopno izjavo si lahko te dokumente preneseš s pomočjo spodnje povezave.

Spremljaj na Facebooku in Twitterju!

Vse naše aktivnosti lahko spremljaš na Facebook strani Longboard Magazina.
https://www.facebook.com/longboardmag

Na Twitterju smo @longboardmag