Razprodano

Arbor SkateboardsArbor Dropcruiser Photo 38″ Longboard Komplet

209.90 

Ni na zalogi

Opis

Dropcruiser Photo 38″ longboard komplet znamke Arbor Skateboards je namenjen za freeride in kruzanje na daljše razdalje. Komplet je že sestavljen in pripravljen na vožnjo takoj iz škatle.

Ta oblika deske je trajnica v Arborjevem naboru kompletov in ponuja izjemno doživetje med karvanjem in drvenjem po manjših strminah. Deska sestoji iz 9 slojev kanadske javorovine z okrasnim zunanjim slojem iz temnega orehovega lesa in foto grafiko.

Vse Arbor deske so izdelane iz obnovljivih in trajnostnih virov z uporabo okolju prijaznih lepil na vodni osnovi. Odpadni les med izdelavo deske se prav tako reciklira in ponovno vpelje v proizvodni proces.

Deska je združena z visokokakovostnimi komponentami, ki delujejo v sožitju z dizajnom in namembnostjo tega kompleta. Paris 50°, 180 mm podvozja so preverjen model, ki dopolnjuje številne longboard komplete na tržišču. Paris podvozja veljajo za ene najbolj kakovostnih longboard podvozij na svetu in jim zaupa večina longboard začetnikov in profesionalcev.

Podvozja so združena z Arborjevimi lastnimi Outlook cruiser kolesi in Abec 7 ležaji s spacerji, ki ta celotni paket oblikujejo v komplet, ki ponuja nič manj kot stabilno, odzivno in gladko vožnjo ne glede na tvoje dosedanje izkušnje.

Dropcruiser komplet priporočamo začetnikom in nadaljevalcem, ki iščejo kakovostno desko za kruzanje od točke A do B (tudi daljše razdalje) in tiste, ki se navdušujejo nad freeride vožnjo.

Lastnosti

  • Dolžina 38″
  • Širina 9.75″
  • Medosna razdalja 29.25″
  • Paris 50° 180 mm podvozja
  • Abec 5 ležaji s spacerji
  • Arbor Outlook 69 mm, 78a kolesa
  • Apliciran griptape
  • Popolnoma sestavljen komplet
Dodatne informacije
Namen

Cruising, Freeride

Znamka

Oblika

Simetrična

Dolžina

96.5 cm

Širina

24.7 cm

Medosna razdalja

74.4 cm

Kicktail

Ne

Namestitev podvozij

Drop through

Tip podvozja

RKP

Širina podvozja

180 mm

Kot podvozja

50 stopinj

Velikost koles

69 mm

Trdota koles

78a

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Arbor Dropcruiser Photo 38″ Longboard Komplet”

E-poštni naslov ne bo javno objavljen. * označuje zahtevana polja

Šifra: AR1904201937
Kategorija: