Alternative LongboardsAlternative Ostrich

210.00

2-3 DNI   5-7 DNI
Počisti
Opis

Ostrich longboard deska znamke Alternative Longboards je oblikovana za longboard dancing in freestyle. Izdelana je iz prožne in lahkotne lesene sredice katero obdajajo dodatni leseni laminati, steklena vlakna in sloj ogljikovih vlaken, kar ustvarja kvalitetno blaženje vibracij, odlično prožnost in robustnost. Za dolgotrajnejšo zabavo je njena sendvič konstrukcija dodatno okrepljena z ABS zaščito na kicktailih.

Simetrična oblika Ostrich longboard deske ponuja prostorno platformo, ki se vozi enako dobro v regular ali v switch – popolno za trike in obrate kjer pristaneš v drugi smeri vožnje. Vključuje udobno konkavo, ki te ne ovira pri prestopanjih in ”dancing” gibih ter visoke kicktaile za dodatno višino pri pop-ih.

Nenazadnje, zaradi radodarnih izdolbin na predelu koles lahko to desko kombiniraš s katerokoli znamko podvozij in koleškov za popolno longboard doživetje.

Ostrich longboard deska je na voljo v dveh prožnostih. Izberi soft flex če tehtaš manj kot 65 kg ali medium flex če imaš več kot 65 kg.

* Samo longboard deska

Dodatne informacije
Znamka

Oblika

Simetrična

Dolžina

115 cm

Širina

22 cm

Medosna razdalja

75 – 79 cm

Sidewall zaščita

Ja

Konkava

8.28 mm

Rocker

5 mm, Ja

Kicktail

23.4 mm, Ja

Namestitev podvozij

Top mount

Teža

2.115 kg

Flex

Medium, Soft

Namen

Dancing, Freestyle

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Šifra: Ni na voljo
Kategorija: