Kar tako, Oprema

Zelene banane in plastične rolke?!

Še do pred kratkim bi rekel, da so zelene banane in plastične rolke dobre za nič kaj drugega kot pa prebavne motnje…do pred kratkim:)

Se še spomnite tega?

Tisti, ki se…obupajte, prestari ste za te zadeve:) hec, hec seveda! Še jaz sem imel tako, pa to ne pomeni, da nosim štrikane zokne ter ob petkih zvečer gledam razočarane gospodinje. Kakorkoli, tisti ki smo imeli takšne plastične rolke v začetku devetdesetih smo bili itak največje face na vasi, ker to so bli še časi, ko je bil les poceni in rasel za vsakim vogalom, plastika pa ne:))) No, zdaj so se zadeve spremenile, gozdovi se krčijo, ozračje se segreva in pravtako les počasi postaja razkošje, plastika pa nadloga. Zelenobananovci so se domislili načina, kako porabljene plastenke izkoristiti v prid okolju, namesto v breme. Večina modelov njihovih “desk” je narejenih prav iz recikliranih plastenk, ki tako ponovno zaživijo v full bolj zakon obliki kot pa pač ena “flaša”.
Zadeve izgledajo približno takole:

Na voljo je več modelov, ki so raznoraznih dimenzij in oblik. Vsekakor način, kako pritegni pozornost punce v šoli. Več modelov in detaljni opisi na njihovi strani

Pa da nebomo samo pri nakladanju in slikah ostali!

Pa veselo rolkanje tudi v letu 2011!
Ekipa Longboard Magazin!

Sorodne objave

En komentar na “Zelene banane in plastične rolke?!

  1. JANEZ bobo Š. pravi:

    sm mel eno full staro celo iz plastike pa sm naredu en slajd pa je šla u maloro!!! sam nč čudnga če je bla pa tok stara

Komentiranje je onemogočeno.