Lush Longboards (review)

Lush Longboards (review)

Lush je nastal pred enajstimi leti v Angliji, ko sta dva kolega naredila par longboardov za kolege. Šport je začel rasti, z njim potrebe po novih dilah in tako je Lush postal verjetno največji angleški proizvajalec longboardov. Sedaj ponujajo 13 različnih modelov, par prototipov pa šele dobiva tisto pravo obliko.

Lush Samba 2010

Slika 1: Lush Samba 2010

Tako kot večina ostalih firm, ki izdelujejo longboarde pa Lush proizvaja tudi dodatke kot so koleščki, podvozja in rokavice (te so ene boljših na tržišču).

Kar se tiče dil, ki jih Lush proizvaja pa je treba povedati, da so to dile, ki so namenjene ali vožnji po krivinah (bowl) ali pa za kruzanje, “plesanje” ter lažje freeridanje. V njihovi zbirki dil ne boste našli »težkokategoričnih« downhill dil, čeprav te v prihodnosti pridejo (prototipi so že narejeni in so bojda odlični).

Lush decks

Slika 2: Lush Makonga, Lush Bahari, Lush Tula

Največja lepota Lush longboardov pa je dostopnost na našem trgu, saj nam to razširi opcije, kaj kupiti in od viška glava ne boli. To je tudi razlog, da smo se odločilili (na hitro) opisati to podjetje. Za začetnike ter za tiste, ki dejansko želite le sproščeno vožnjo in užitek po ravninah je to definitivno firma, ki se jo splača ogledati.

Več na: www.lushlongboards.com


© 2019 Longboard Magazine Slovenija
LONGBOARD MAGAZINE
SLOVENIJA

Kontakt

Longboard Magazine Slovenija
urednistvo@longboard.si
+386 70 253 495

OR
PRIDUŽI SE NAM!
Živjo! Logboard Magazin Slovenija je več, kot samo spletna stran. Mi smo ekipa in prijatelji, mi smo slovenska longboard scena :) Pri nas je dobrodošel vsak in tako tudi ti. Pridruži se nam! Se vidimo!
{subscription-facebook}
{subscription-google}