Lived, died and survived/Madrid skateboards

Lived, died and survived/Madrid skateboards

Madrid skateboards, ena od tistih firm, ki nikoli nisi ravno vedel za njih ampak so vedno tam… Podjetje je že v davnih sedemdesetih ustanovil Jerry Madrid in ga vodil zelo uspešno, ter izdeloval deske tudi za razne druge skate firme. Za nekaj časa so zatonili v pozabo, ampak nikoli popolnima propadli in zdaj so nazaj, hitrejši in grši kot kadarkoli! Predstavljam vam tri nove signature modele za leto 2011: Andrew Mercado, Zak Maytum (zmagovalec Maryhill 2010) in David Price.

Grafike so nek tribute dobrim starim hot rod časom (rat fink), deske same so pa polnoma novi dizajni. Deske so narejene iz javorjevega lesa, kot večina downhill dil, s tem da so na zgornji in spodnji strani obdane še s plastičnimi laminati (formica), zaradi česa so bolj odporne na udarce in trše. Škoda, da nimajo tudi riderji laminiranih glav :) Zak maytum says hi!


© 2019 Longboard Magazine Slovenija
LONGBOARD MAGAZINE
SLOVENIJA

Kontakt

Longboard Magazine Slovenija
urednistvo@longboard.si
+386 70 253 495

OR
PRIDUŽI SE NAM!
Živjo! Logboard Magazin Slovenija je več, kot samo spletna stran. Mi smo ekipa in prijatelji, mi smo slovenska longboard scena :) Pri nas je dobrodošel vsak in tako tudi ti. Pridruži se nam! Se vidimo!
{subscription-facebook}
{subscription-google}