Landyachtz / Sector 9 izmenjava

Landyachtz / Sector 9 izmenjava

Zgleda, da bo pred nami divja tekmovalna sezona. Ne samo, da so tekmovalci med sabo čedalje bolj izenačeni in je res težko napovedati favorita, ampak so se pričele tudi manjše ekipne vojne.

Tako je Scott Smith, svetovni prvak iz leta 2008 presedlal iz Landyachtz na Sector 9. Kar malo čudno je videti tega pilota z zelenimi lasmi na katerikoli drugi deski, kot pa Evotu, ampak po posnetkih sodeč mu gre kar dobro :)

Kot kaže je pa še vedno zaprisežen zeleni barvi in Abec11, h kateri ekipi sta letos migrirala tudi aktualni svetovni prvak Kevin Reimer in pa James Kelly, ki ni zapustil samo Orangatang ampak celotni Loaded in podpisal s podjetjem Arbor, ki je pa v večinski lasti podjetja Sector 9.

Iz podjetja Sector 9 je tudi odlšla ena najhitrejših rolkark na svetu, ki sliši na ime Katie Nielsen.

Katie se je Sector 9 javno zahvalila, da so ji pomagali pri njeni longboard karieri. Katie je Sector 9 letos poslal tekmovati v Avstralijo na Newtons playground s samo enim razlogom-da premaga aktualno svetovno prvakinjo Brianne Davies, kar ji je tudi uspelo. Brianne Davies je nekaj časa pred tekmo oznanila svoj odhod iz profesionalnega rolkanja in ta tekma je bila zadnja možnost, da jo še kdo premaga. Go Katie.

To bo za danes vse, naslednjič vam pa razkrijemo, kake zvarke pripravljajo Cris Chaput, James Kelly in Kevin Reimer.


© 2019 Longboard Magazine Slovenija
LONGBOARD MAGAZINE
SLOVENIJA

Kontakt

Longboard Magazine Slovenija
urednistvo@longboard.si
+386 70 253 495

OR
PRIDUŽI SE NAM!
Živjo! Logboard Magazin Slovenija je več, kot samo spletna stran. Mi smo ekipa in prijatelji, mi smo slovenska longboard scena :) Pri nas je dobrodošel vsak in tako tudi ti. Pridruži se nam! Se vidimo!
{subscription-facebook}
{subscription-google}