GreenSkate Slovenija 2015 dogaja!

GreenSkate Slovenija 2015 dogaja!

Kot smo obljubili, dostavljamo podrobnosti o dogodku GreenSkate Slovenija 2015, ki ga slovenski longboarderji organiziramo s skupnimi močmi. To sodelovanje je zelo pomembno za našo skupnost, saj zelo dobro predstavlja tisto za kar nam je mar; prijateljstvo, druženje, šredanje, narava,… To je to! Vidimo se na cruising sešnu na obali!


GreenSkate Slovenija 2015


V sklopu svetovnega dneva Zemlje smo se odločili, da lahko naklonjenost našemu planetu izrazimo na način, katerega najbolj obvladamo, in sicer z malenkost daljšo turo kruzanja po slovenski obali v sklopu programa GreenSkate. Pot se bo pričela v nedeljo, 19.4.2015 ob 11. uri v Kopru (Semedelska cesta), kjer se bomo spustili po kolesarski stezi, ki vodi vse do Portoroža in je prav tako varna za brezskrbno vožnjo. Da bo hidracija zmeraj v mejah normale, so poskrbeli na Laškem in v Red Bullu in nam sponzorsko donirali nekaj kosov svoje brezalkoholne pijače.

Obišči tudi Facebook stran dogodka GreenSkate Slovenija 2015

Prevoz na obalo je organiziran s kombiji iz Maribora ter Ljubljane, najboljše pri vsem tem pa je to, da je brezplačen! Ker imajo kombiji žal samo sedišča in ne dodatnih stojišč, je število potnikov omejeno! Zagotovi si svoj brezplačen prevoz čimprej!

ODHOD IZ MARIBORA
Odhod bo izpred Planeta Tuš na Studencih ob 8.30 uri. Ob dogovoru se lahko pobira tudi na poti.
Rezervacija prevoza iz Maribora:
Miha Borec – miha.borec@gmail.com / 041 280 892

ODHOD IZ LJUBLJANE
Odhod bo na parkirišču v Tivoliju ob 9:30 uri.
Rezervacija prevoza iz Ljubljane:
Mihael Zadravec – mihael.zadravec@gmail.com / 070 253 495

KONTAKT ZA MEDIJE
Niko Črepnjak – niko.crepnjak@gmail.com / 051 223 291


GreenSkate Slovenija 2015 flyer

Prenos letaka
V kolikor želite delite GreenSkate letak na svoji strani ali Facebooku, si ga lahko prenesete s klikom na sliko (na levi).


Za izvedbo GreenSkate Slovenija 2015 so moči napeliLongboard MagazinŠportno Društvo GrabIT, Longboard BandaLongboard Girls Slovenia, LjongboardingDajrentaj.si, Surf76, Murksli Custom Boards, SurfRodz, Street Lizard Longboards ter Propaganda.si


Hvala SurfRodz ekipi, ki so priskrbeli prevoz za 9 ljudi. Carji :) Hvala!
SurfRodz
Hvala Street Lizard Longboards & ENX za print nalepk. Zdaj bomo čist polimani :) Hvala!
Street Lizard Longboards


© 2018 Longboard Magazine Slovenija
LONGBOARD MAGAZINE
SLOVENIJA

Kontakt

Longboard Magazine Slovenija
urednistvo@longboard.si
+386 70 253 495

OR
PRIDUŽI SE NAM!
Živjo! Logboard Magazin Slovenija je več, kot samo spletna stran. Mi smo ekipa in prijatelji, mi smo slovenska longboard scena :) Pri nas je dobrodošel vsak in tako tudi ti. Pridruži se nam! Se vidimo!
{subscription-facebook}
{subscription-google}