IGSA Kozakov Challenge 2009

IGSA Kozakov Challenge 2009

Na češkem je od 12.-16. avgusta 2009 potekalo evropsko prvenstvo “Kozakov Challenge  09”. To je bilo prvo tovrstno tekmovanje na češkem in bo vsem, ki so se tam znajdli ostalo v spominu še dolgo časa. Dober folk, dobra zabava, lepa narava… veliko akcije, piva… Tukaj sta dva videa na katerih si lahko pogledate kako je vses skupaj potekalo.

Avtor prvega videa je Yvon Labarthe , ki je navdušenec nad snemanjem filmčkov… ponavadi kar iz “svoje perspektive”. Yvon je trenutno tudi evropski prvak v disciplini “street luge”. Na njegovi spletni strani (www.yvonvite.ch) najdete še več filmčkov in zveste še kaj o njemu… Ta video je tudi dokaz, da snemanje in montažo obvlada v nulo, saj ga je naredil v enem samem popoldnevu kar na mestu dogodka.

Še nekaj dejstev o samem filmčku… Dekle na začetku filmčka je naša kolegica Klara, ki v sebe spravi toliko alkohola, da bi jo mariskateri 100 kilski moški težko dohajal… na 1.55 minuti filmčka pa Patrick Switzer zategne prelepi predrift pri hitrosti cca. 90 km/h :)


Ta drugi video je “official” video za “Kozakov Challenge 09” avtor pa je Vit Hasek. Brings back memories.. :)

IGSA European Championship KOZAKOV CHALLENGE 2009 official video from VitHasek on Vimeo.


© 2019 Longboard Magazine Slovenija
LONGBOARD MAGAZINE
SLOVENIJA

Kontakt

Longboard Magazine Slovenija
urednistvo@longboard.si
+386 70 253 495

OR
PRIDUŽI SE NAM!
Živjo! Logboard Magazin Slovenija je več, kot samo spletna stran. Mi smo ekipa in prijatelji, mi smo slovenska longboard scena :) Pri nas je dobrodošel vsak in tako tudi ti. Pridruži se nam! Se vidimo!
{subscription-facebook}
{subscription-google}